Önceki hafta Sirkeci Garı'ndaki Çikolata Festivali sonrasında, o meşhur yemeklerini tatmış, daha müsait bir zamanda sohbet için anlaşmış, Kanyon'daki tatlı dükkanında buluşmaya karar vermiştik.
Bir gazetede köşe sahibi olsaydım neler yazardım acaba derken denemeye niyetlendim. Şimdilik bir patronum olmamasının da avantajını kullanarak içimden geldikçe. Arada sırada da keyifli söyleşiler. Söyleşileri sağ tarafta çok okunanlardan daha kolay bulabilirsiniz. Kitaplarıma da üzerlerine tıklayarak göz atabilirsiniz.
27 Nisan 2017 Perşembe
Can Oba: Yemeği Yemek Yapan, Nerede Yediğin ve Kiminle Yediğindir.
Önceki hafta Sirkeci Garı'ndaki Çikolata Festivali sonrasında, o meşhur yemeklerini tatmış, daha müsait bir zamanda sohbet için anlaşmış, Kanyon'daki tatlı dükkanında buluşmaya karar vermiştik.
26 Nisan 2017 Çarşamba
Güneşten Korunmak Mı Korunmamak Mı?
"Yumurta kolesterolü yükseltiyor", "Pardon yükseltmiyormuş", "Tereyağı kalbe zararlı", "Pardon zararlı değilmiş", "Alkol sağlığa zararlı", "Sağlığınız için her gün bir kadeh kırmızı şarap için".
Ve... Tabi ki güneşten korunun!!
Bu henüz çürütülmedi. Nasıl çürütülsün?! Cesaret ister... Güneş koruyucusu satışları, kozmetikten önde gidiyormuş.
25 Nisan 2017 Salı
Yemek Stilisti Gamze Bursa, Yeni Kitabı No:22 ve Sürpriz Tarifleri
Etiketler:
425g,
avokadolu_somonlu_ekmek,
bonfile,
Gamze_Bursa,
ıslak kek,
karamelli_dondurma,
kinoa,
No:22,
restoran,
sarmısaklı_sıcak_pancar,
siyah_pirinç,
tarif,
trend,
yemek,
yemek_stilisti
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)